Рейтинг 2157
Усі позиції
Усього 96 позицій
Трави та злаки
Усього 1 позиція
Багаторічні квіти
Усього 84 позиції
Листяні дерева
Усього 1 позиція
Чагарники вічнозелені
Усього 1 позиція
Чагарники листяні
Усього 3 позиції
Насіння квітів
Усього 6 позицій
Людмила Карпюк Рожище, Волинська обл.
20.03.2024 Свтлана написал(ла):
Дякую Вам пані Людмила за гарні рослинки. Отримала аквілегії і астільби, дуже гарно запаковані. Задоволена отриманими квітами, вже висадила і буду чекати цвітіння. А Вам, пані Людмило, бажаю здоров"я, багато замовників і всім нам миру в нашій Україні.
6.08.2023 Олена написал(ла):
Щиро вдячна Вам пані Людмила за чудові рослини, подарунок та оперативну доставку. Рекомендую як відповідального продавця. Мирного неба та якнайшвидшої Перемоги нам!
21.07.2023 Надя написал(ла):
Безмежно вдячна Вам Людмила, за рослини. Гарні, красиві, дбайливо запаковані! Вони стануть моїми улюбленцями. Вже декілька разів замовляла у Вас, доїжджали чудово, і завжди з подарунком. Знаєте, так приємно спілкуватись з такою гарною людиною! ото ж і квіти у Вас пречудові. Відчувається що Ви любите їх, дбаєте. Замовляю ще для своїх колег, а для себе дуже чекаю осіннього оновлення та розширення асортименту. Бо тим що вже купила не можу намелуватись. ДЯКУЮ.
1.07.2023 Елена написал(ла):
Щиро дякую Людмила,за такі чудові рослинки ,за подарунок окреме дякую. Продавець зразу відповів.Рослини всі гарні,здорові,чудово упаковані.Швидко доставили. Я в захваті
6.05.2023 юлия написал(ла):
Дякую пані Людмила, квіточкі гарні, здорові, добре розвинуті. Саджати такі квіти одне задоволення.
1.05.2023 Татьяна написал(ла):
Велика подяка ,Людмило, за посилочку. Рослини дуже дбайливо упаковані, саджанці чудові. Дякую за подаруночок.
28.04.2023 Юля написал(ла):
Чудовий продавець! Пакування, рослини, швидкість здійснення замовлення - на вищому рівні :) Щиро дякую за подарунки!
25.09.2022 Светлана написал(ла):
Дякую Вам, пані Людмила. Я в захваті від отриманних рослин! Всі рослини дуже великі та в гарному стані. Вони стануть прикрасою мого квітника :)
23.08.2022 Аня написал(ла):
Дякую пані Людмилі за гарні рослинки! Великі чудові поділки запаковані так, що навіть після дороги виглядають ніби щойно з квітника. Ще й подарунки кожен раз вкладає, що називається, з любов'ю))
28.09.2021 надежда написал(ла):
Большое спасибо за растения. Все супер. Растения в хорошем состоянии хорошо упакованы дошли быстро. Большое спасибо за подарок. Рекомендую !
20.08.2021 Наталья написал(ла):
Людмила,спасибо вам огромное за растения-все в хорошем состоянии,хорошо запакованы,с влажной землей.Отдельное спасибо за подарочек и за полпакета луковичек лилий❤❤❤❤❤.Каждое растение подписано-высший класс!!!!Желаю вам хороших продаж!!!
15.06.2021 Елена написал(ла):
Спасибо большое .оперативно и качественно упаковали .все доехало очень хорошо.растюшки супер .и отдельное спасибо за подарочки.рекомендую всем .не сравнить с покупками в интернет магазинах где надо все выхаживать
2.06.2021 Юлия написал(ла):
Спасибо большое!!! Получила аквилегии и другие растения, очень довольна что нашла такого отвецтвного продавца!!! Всем рекомендую!!! Буду покупать ещё у Вас и другие растения 👍👍👍
31.05.2021 Ирина написал(ла):
Отримала посилочку!!! Спасибі Вам. Брунери трішки підівяли, але нічого, відходдять. Окремо спасибі за подарунок. Рослинками задоволена. Бажаю Вам успіхів і побільше клієнтів.
16.05.2021 Ирина написал(ла):
Огромное спасибо за чудесные растения, крепкие, сильные, с отличной корневой системой. И очень большие, некоторые даже делила при посадке. Удачи вам и красивого сада!
14.05.2021 Елена написал(ла):
Людмиле огромное уважение! Хочется заказывать еще и еще у такого продавца. Что и сделаю прямо сегодня! Спасибо Вам большое, я получила радость, получив такие чудесные саженцы, с удовольствием их высаживала, вспоминая Вас теплыми словами.
26.04.2021 Елена написал(ла):
Спасибо большое, Людмила! Растения все в отличном состоянии ко мне доехали, несмотря на длинную дорогу. Очень хорошо упакованы, все посадила и буду ждать цветения! Отдельная благодарность за подарочки! Буду еще к Вам обращаться.
24.04.2021 Валентина написал(ла):
Дякую, Людмило,що відразу відгукнулись. Отримала пречудові кущики дельфініума,армерії. Рослини хорошої якості, добре упаковані. Окремо спасибі за подарунки: октябринка,ястребинка і,мабуть,воронець. Дякую за щедрість. Рекомендую як надійного і відповідального продавця.
© 2017 - 2024 Всі права захищені