Рейтинг 124
Усі позиції
Усього 4 позиції
Багаторічні квіти
Усього 2 позиції
Бульби та цибулини
Усього 2 позиції
Елена Сапиташ Яготин, Київська обл.
Об авторе: Частная коллекция растений http://kvitka-sad.com.ua/
Ласкаво просимо на наш сайт-каталог приватної колекції з продажу рослин відкритого грунту з доставкою по Україні "Територія Комфорту"!
У нас можна купити гарні, незвичайні і екзотичні рослини для фантастичної і чарівної прикраси Вашого саду.
Створіть рай у себе вдома!
Ми щиро вдячні нашим покупцям за приємні відгуки і Вашу довіру!
Якщо Вам у нас цікаво-ставте сайт в закладки і повертайтеся. Картки рослин наповняться і для Вас ми зробимо цікаві пропозиції.
Наші рослини вирощуються з великою любов'ю і турботою на радючіх екологічно чистих землях Полтавської обл. Створюючи і облагороджуючи територію нашого будинку ми посадили багаторічні, невибагливі, не складні в догляді красиві рослини, надлишками яких ми хочемо поділитися з Вами в оптимальному співвідношенні ціни і якості. В нас швидко оброблюються замовлення, надійне пакування, своєчасна доставка. Ми впевнені- наші рослини Вас не розачарують.
На нашому сайті, в сортових розділах, Ви так само можете знайти корисну і цінну інформацію про рослини, шо купуються, опис та агротехніку.
Посадивши один раз багаторічну рослину ви надовго забезпечуєте свій сад або полісадник красою і мальовничістю.
У нас немає поняття "мінімальне замовлення на суму". Продаж від 1 шт.
Щорічно асортимент сортів збільшується.
Наші рослини намагаємося пересилати по Україні із закритою кореневою системою (ЗКС) або мульчувати кореневу систему в якісній упаковці, що гарантує приживлюваність наших растішек в новому будинку. Цибулини рослин після викопки оброблюються антисептиком. Взимку пересилаємо цибулини з хорошим утепленням
Щороку каталог буде оновлюватися новими сортами рослин.
Використовуємо тільки власні фото і відео, виставлених на продаж рослин з використанням свого логотипу, якщо рослина перебуває в розмноженні можливе тимчасове використання фотографій постачальника з обов'язковою заміною надалі на своє.
На допомогу Вам використовуються інформативні відеоролики з корисною інформацією з посиланням на джерело.
Доставка и оплата: Предоплата 100%, доставка Укрпочта, Новая Почта, Ин-Тайм
© 2017 - 2024 Всі права захищені